Wandelgesprek

Een gesprek in de vrije natuur.

  • Heb je last van stress?
  • Ben je vaak vermoeid?
  • Zit je niet goed in je vel?
  • Heb je vaak geen fut of energie meer?
  • Ben je iemand die vaak en veel piekert?
  • Heb je problemen om je te concentreren?

Kies dan zeker voor een wandelgesprek. Wandelen zorgt voor ontspanning. Je bent letterlijk even weg van alles. Het zet je hart en hoofd in beweging en het praat gemakkelijker.

Tijdens het wandelen luister ik eerst naar jouw verhaal zonder te oordelen. Daarna kijken we samen naar de dingen die voor jou belangrijk zijn. Waar wil je naartoe? We bespreken wat er al goed gaat en wat je nog nodig hebt. Vervolgens verleggen we onze aandacht naar de kleine stappen die je kan zetten om jouw doel te bereiken.

Een wandelgesprek duurt +/-60 minuten en gaat door op de Keiheuvel in Balen.

Voor een eerste wandelgesprek betaal je €60. Een vervolggesprek kost €50 euro. Betalen kan ter plaatse cash (gepast geld) of via payconiq. Ik aanvaard ook de vrijetijdscheque van de gemeente Balen.

Heb je interesse? Vul dan zeker onderstaand formulier in. Ik contacteer jou voor een afspraak.

Wat kan je niet van mij verwachten?

Ik neem geen beslissing in jouw plaats.  De informatie die je krijgt is louter informatief en niet bindend. Jij beslist zelf wat je ermee doet.  Bovendien vervangen de info, tips en oefeningen die ik jou geef, nooit de medicatie die jij neemt, noch de therapie die je al volgt.

Ik ben geen dokter, noch psycholoog.  Ik geef dus geen therapie, stel geen diagnoses en  geef geen behandelingen.   Als het nodig is, verwijs ik jou wel door naar gespecialiseerde diensten en/of hulpverlening.

Afspraken afzeggen

Let op! Een wandelgesprek gaat ALTIJD door, ook bij regen. Enkel bij extreme weersomstandigheden, stellen we ons gesprek even uit.

Er kan echter altijd iets onverwachts gebeuren waardoor de afspraak voor jou niet meer lukt op de afgesproken dag en uur.  Tot 48 uur voor de afspraak kan je kosteloos annuleren of het gesprek verplaatsen. Als je minder dan 48u op voorhand annuleert of je komt niet op de dag zelf, dan betaal je de helft van het bedrag voor één gesprek. Ik heb de tijd voor jou gereserveerd en op die korte termijn kan ik niemand anders meer inplannen.

Kan je echter niet komen o.w.v. ziekte of klein verlet? Laat het me gerust weten. Dan hoef je uiteraard niets te betalen, ook niet de dag zelf.

Formulier (vul in als je een afspraak wil)

Voorwaarden

Lees de privacy voorwaarden zeker eerst even door.