Wandelactiviteiten

Wandelactiviteiten voor zakelijke klanten

Wandelen is een sport dat iedereen tot op late leeftijd goed kan volhouden en heeft bovendien positieve gevolgen voor onze lichamelijke én mentale gezondheid.

“We stoppen niet met wandelen omdat we oud worden. We worden oud omdat we stoppen met wandelen.”

Finish Mitchell

Er zijn genoeg redenen om eens te investeren in een gezonde wandelactiviteit. Ik zet je op deze pagina alvast graag op weg met mijn aanbod. Nu moet jij de stap nog zetten. Contacteer me dus vandaag nog!

Groepswandeling op maat

Organiseer een wandeling op maat van jouw werknemers.  Laat hen eerst bewegen en sluit dan af met een lekkere lunch. Zowel jij als je werknemers zullen hier baat bij hebben.

Als gediplomeerde wandelinitiator (Sport Vlaanderen) help ik jou hier graag bij. Ik werk de wandeling volledig uit op maat van jouw bedrijf. Ik probeer hierbij rekening te houden met al je wensen en ga aan de slag met de dingen die jij belangrijk vindt. Jij hoeft niets te doen. Het eindresultaat is een prachtige en op maat uitgestippelde wandeling.

Ik bezorg je van deze wandeling een mooi afgewerkt draaiboek waarin je alle informatie vindt om de wandeling zelf te begeleiden. Heb je liever dat ik de wandeling begeleid? Dan is dat ook een optie (tot max 20p/groep). In dat geval heb je zelfs de mogelijkheid om onderweg te kiezen voor extra kracht- en balansoefeningen of oefeningen in spelvorm met cognitieve training.

Contacteer me voor meer informatie of vraag direct een prijsofferte aan.

Wandeltrainingen

Kies voor een korte sportieve onderbreking van de werkdag (+/- 60 à 90 minuten). Geef je werknemers met een wandeltraining een pauze waarbij fit en fun centraal staan. Zo kunnen ze samen met hun collega’s even ontstressen en plezier maken terwijl ze bewegen. Hun productiviteit zal daarna gegarandeerd veel hoger zijn.

Sportief wandelen (90 min.)

Deze wandeltraining gaat buiten door op een sportveld of in de natuur. Eventueel behoort een sportzaal ook tot de mogelijkheid. Na de kennismaking die we doen via een wandelspel, zal deze wandeltraining verder bestaan uit een:

 • warming up
 • wandelend allerlei oefeningen doen via verschillende spel- en oefenvormen
 • cooling – down

Volgende oefeningen komen aan bod komen:

 • krachttraining (spierversterkende oefeningen)
 • inspanningsoefeningen
 • balansoefeningen
 • lenigheidsoefeningen
 • cognitieve training (stimuleren van de hersenen)

Let op! Een sportieve wandeltraining is voor max. 16p/groep.

Wandel-fitness (60 min.)

Deze wandeltraining gaat door in een (sport)zaal en bestaat uit een:

 • warming up
 • wandelen afgewisseld met allerlei oefeningen (vergelijkbaar met laagdrempelige aerobics) op het ritme van de muziek (keuze uit meerdere genres)
 • cooling – down

Interesse in een wandeltraining? Contacteer me dan zeker voor meer informatie of vraag direct een prijsofferte aan.

Wandelsportdag

Wil je liever een ganse dag sporten? Ook dat kan! Kies dan voor een sportdag waarbij de verschillende manieren van wandelen (bovenstaande + extra) gebundeld worden in één dag. Ik heb speciaal hiervoor een aantal pakketten uitgewerkt. Contacteer me vrijblijvend en vraag gerust naar de mogelijkheden.