Wandel-fitness

Wandel-fitness

Sporten samen met je kleinkind!

Voor wie

Voor grootouders die samen met hun kleinkinderen willen sporten en die houden van bewegen op muziek. Wil je graag meedoen zonder kleinkind(eren)? Dan ben je uiteraard ook welkom!

Wat

Bij wandel-fitness staan samen sporten met je kleinkind(eren) én gezelligheid centraal. Het is een unieke training van 60 minuten op leuke muziek voor jong en oud of beter gezegd, alle hits van LikeMe 😊. We combineren tijdens dit uurtje wandel-fitness wandelen met aerobics (lage belasting). We werken met eenvoudige oefeningen (geen moeilijke choreografieën) op het ritme van de muziek. Elke training is anders. De oefeningen komen regelmatig terug in een andere volgorde maar saai wordt het nooit. Het is voor iedereen mogelijk om direct aan te sluiten. Wandel-fitness is een gemakkelijke manier om in beweging te blijven en aan je gezondheid te werken. Het heeft een positieve invloed op je spieren, gewrichten, conditie én geheugen.

En….. meezingen mag want dat is een training voor je hersenen en goed voor je uithouding!

Zoals het hoort bij elke training besteden we eerst aandacht aan een warming up en eindigen we altijd met een cooling-down.

Waar en wanneer

Wandel-fitness gaat vanaf 7 september elke woensdag door om 13u30 in de turnzaal van de gemeentelijke basisschool De Puzzel te Balen (Schoor), Sint – Rochusstraat 91.

Komen jullie met de bus? Er is een bushalte (halte Schoor – buslijn 15c) op 150m op Schoor (= ook straatnaam). Meer info over de dienstregeling van buslijn 15c (Geel – Leopoldsburg) kan je vinden op de website van de Lijn.

Prijs

Je mag altijd gratis een proefles aanvragen via onderstaand formulier. Ik contacteer jou om te kijken wanneer jullie kunnen aansluiten. Daarna betaal je voor een losse les €6/persoon. Een 10 beurtenkaart kost €50 en voor een familiewandelkaart betaal je €90 (goed voor 20 trainingen).

Ik aanvaard de vrijetijdscheques van de gemeente Balen.

Betalen doe je voor de training begint. Dit kan ter plaatse cash (enkel met gepast geld) of via payconiq. Je mag het bedrag ook op voorhand overschrijven. Ik aanvaard de vrijetijdscheques van de gemeente Balen.

Voor deze prijs:

  • ervaar je veel fysieke en mentale voordelen.
  • beleef je sportplezier samen met je kleinkind en dat is uniek!

Inschrijven

  • Vul onderstaand formulier in (beste optie).
  • Stuur een mail naar info@welzijnsconsulentsuzy.com . Vermeld zeker ook je telefoonnummer in de mail.
  • Bel me op 0485/60 41 36.

Formulier

Voorwaarden

Let op! Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze wandel– en privacy voorwaarden. Lees dit dus zeker eerst even door.