(Her)ontdek de Kempen

(Her)ontdek een stukje natuur in een mooie streek!

De Kempen is een streek dat zich uitstrekt over het Noordoosten van België én een stuk van Nederland. Het telt veel natuurgebieden en het is er heerlijk vertoeven. Naaldbossen, loofbossen, heidegronden, meren, zandduinen,…. je vindt er voor ieder wel iets.

Met dit aanbod wil ik jou laten kennismaken met die mooie natuur in de Kempen. De meeste routes zijn door mij uitgestippeld en verkend. Hoewel er soms een overlapping kan zijn met een bestaand traject wandel je vaak langs mooie plekjes waar je anders niet snel zal komen. We volgen dus meestal geen bordjes, pijlen of andere zaken. Ik ben jouw begeleider en leidt je door het parcours.

Regelmatig organiseer ik een begeleide groepswandeling in de Belgische of Nederlandse Kempen. Wandelervaring is niet nodig. Onderweg vertel ik je iets over de plaatselijke bezienswaardigheden. Iedereen is welkom maar inschrijven is verplicht!

Let op! De wandelingen gaan dikwijls over smalle en onverharde wegen. Hierdoor zijn ze dus meestal niet geschikt voor rolstoelen noch buggy’s (kinderwagens).  Meer informatie vind je in de wandelfiche.

Ga jij graag mee op pad? Schrijf je dan nu in. Sociaal contact, natuur en soms ook wat cultuur staan centraal bij al deze wandelingen.

Klik op de datum van jouw keuze om de wandelfiche te bekijken. Je krijgt meer inlichtingen over de betreffende wandeling en vindt er alle gegevens om je in te schrijven.

Staan dit jaar nog op de planning: dauwtrip in september, herfstwandeling in oktober.