(Her)ontdek de Kempen

De Kempen

Een groene en vlakke omgeving vol afwisseling!

De Kempen is een streek dat zich uitstrekt over het Noordoosten van België én een stuk van Nederland. Het telt veel natuurgebieden en het is er heerlijk vertoeven. Naaldbossen, loofbossen, heidegronden, meren, zandduinen,…. je vindt er voor ieder wel iets.

Regelmatig organiseer ik een begeleide groepswandeling in de Belgische of Nederlandse Kempen. Met dit aanbod wil ik jou laten kennismaken met de mooie natuur in de Kempen. Eén keer per jaar maken we een stadswandeling. De meeste routes zijn door mij uitgestippeld en verkend. Hoewel er soms een overlapping kan zijn met een bestaand traject wandel je vaak langs mooie plekjes waar je anders niet snel zal komen. We volgen dus meestal geen bordjes, pijlen of andere zaken. Ik ben jouw begeleider en leidt je door het parcours. Wandelervaring is niet nodig. Iedereen is welkom maar inschrijven is verplicht!

Let op! De wandelingen gaan dikwijls over smalle en onverharde wegen. Hierdoor zijn ze dus meestal niet geschikt voor rolstoelen noch buggy’s (kinderwagens).  Meer informatie vind je in de wandelfiche.

Ga jij graag mee op pad? Schrijf je dan nu in. Sociaal contact, natuur en soms ook wat cultuur staan centraal bij al deze wandelingen.

Klik op de datum van jouw keuze om de wandelfiche te bekijken. Je krijgt meer inlichtingen over de betreffende wandeling en vindt er alle gegevens om je in te schrijven.

Staan dit jaar nog op de planning: ochtendwandeling in september, herfstwandeling in oktober.

Jaaroverzicht (vanaf 2023)

MaandThemaInclusief
JanuariNieuwjaar/winterwandelingHapje + cava/water
Februari/
MaartStadswandelingKoek/cake + koffie/thee/water
AprilLentewandelingKoek/cake + koffie/thee/water
MeiOntspannende ochtendwandelingHavermoutgerecht + koffie/thee/water
JuniBestaande Kempische wandelroute Koek/cake + koffie/thee/water
JuliVroege ochtendwandelingCroissant + koffie/thee/water
AugustusZomerwandelingKoek/cake + koffie/thee/water
SeptemberRolstoelwandelingKoek/cake + koffie/thee/water
OktoberHerfstwandelingKoek/cake + koffie/thee/water
NovemberKoude ochtendwandelingZwarte boterham spek/ei + koffie/thee/water
December/
Let op! Dit jaaroverzicht kan altijd gewijzigd worden.